Logo

Lette pølsehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g margarine
21/2 dl vand
50 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
450 g hvedemel
æg til pensling
 
Smelt margarinen i en gryde og hæld den i en skål.
Rør vand og gær i.
Rør salt, sukker og hvedemel i.
Ælt dejen sammen og skær den i stykker.
Kom lidt hvedemel på bordet og kagerullen.
Rul hvert stykke dej ud med kagerullen, til det er så stort, at pølsen kan
pakkes ind.
Pak hver pølse ind i et stykke dej.
Læg bagepapir på bagepladen.
Læg pakkerne på pladen.
Tænd ovnen på 200ºC.
Lad pakkerne hæve på pladen i cirka 30 minutter.
Pensl pakkerne med æg.
Bag dem 15 min. i midterste ovnrille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her