Logo

Lette flutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(2 stk)
 
50 g gær
1/2 liter vand
1/2 kg hvedemel
1 tsk salt
Hakkede, udstenede oliven eller hakkede, soltørrede tomater
3 tråde safran (kan udelades)
 
Kog safran op i lidt vand, tilsæt resten af vandet og tjek, at det er "albuevarmt" (ca. 35°).
Rør gæren ud i vandet, tilsæt hvedemel, salt og oliven eller tomater og ælt dejen grundigt.
Lad hvile 1 times tid, slå dejen ned igen og ælt igennem.
Form 2 flûtes og stil dem til hævning i 1/2 time.
Bag brødene ved høj varme, 250°, i ca. 15 minutter.
Sprøjt evt. lidt vand over brødene med en vandforstøver, når de sættes ind i ovnen, så der dannes damp.
Gentag processen, lige før brødene er færdige.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ­Jordbærlagkage med pinjekerner og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vandbakkelser med limecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaspers føs'dagskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med grapefrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os