Logo

Lette flutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(2 stk)
 
50 g gær
½ liter vand
½ kg hvedemel
1 tsk salt
Hakkede, udstenede oliven eller hakkede, soltørrede tomater
3 tråde safran (kan udelades)
 
Kog safran op i lidt vand, tilsæt resten af vandet og tjek, at det er "albuevarmt" (ca. 35°).
Rør gæren ud i vandet, tilsæt hvedemel, salt og oliven eller tomater og ælt dejen grundigt.
Lad hvile 1 times tid, slå dejen ned igen og ælt igennem.
Form 2 flûtes og stil dem til hævning i ½ time.
Bag brødene ved høj varme, 250°, i ca. 15 minutter.
Sprøjt evt. lidt vand over brødene med en vandforstøver, når de sættes ind i ovnen, så der dannes damp.
Gentag processen, lige før brødene er færdige.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her