Logo

Letfrossen appelsinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 personer)
 
Nøddebunde:
90 g hasselnøddeflager,
90 gr. smuttede og groft skåret mandler,
15 gr. hvedemel,
90 gr. stødt melis,
3 æggehvider
 
Mandlerne og nødderne ristes, blandes med melis og hvedemel og vendes i de stivpiskede æggehvider.
Bages på risten i springform i ovnen på 150-175° ca. 15-20 min.
Skallen af 4 appelsiner og saften af 8 appelsiner koges med 120 g stødt melis.
12 æggeblommer pisket med 150 g flormelis kommes i den afkølede appelsinblanding.
1 1. flødeskum tilsættes.
Bundene stænkes med Grand Marnier, der kommes lidt i flødeskummet også.
Stilles i fryseren til det stivner.
Pyntes med frugtpuré og friske frugter.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her