Logo

Let æbletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
2 dl sukker (170 g)
100 g smeltet smør eller margarine
2 dl hvedemel (125 g)
3 æbler
30 g hakkede mandler
1 spsk sukker

Pisk æg og sukker sammen.
Tilsæt smeltet smør og hvedemel, rør dejen sammen og bred den ud i en smurt, raspdrysset tærteform (26 cm i diameter).
Skræl æblerne, skær dem i tynde både og sæt dem tæt i dejen.
Drys med mandler og sukker og sæt formen i ovnen på nederste rille ved 200°C i ca. 30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med appelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Evas KringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæretærte med mandler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandestegte blommer med kanel og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os