Logo

Linseskaller hjemmebagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
250 g margerine
125 g flormelis
1 æg
 
Det hele blandes på en gang, og æltes godt.
Dejen rulles ud (ca. 2 mm.), linseformene smøres, og dejen prikkes ud og

trykkes på plads i formen.
Skallerne bages i 10 min. ved ca. 225ºC.
 
Tips: formene smøres lettest ved at smelte margerine, og pensle formene.
Serveres med valgfrit fyld.
Min Oldemor serverede dem altid med hjemmelavet kagecreme, hindbærmarmelade og flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her