Logo

Linseskaller med citroncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 linseskaller
2 citroner
2 æg
75 g sukker
evt. flødeskum eller frugt
 
Fintrevet citronskal, citronsaft, æg og sukker kommes i en gryde (ikke aluminium - da det misfarver cremen).
Pisk ingredienserne godt sammen og fortsæt med at piske over svag varme, til cremen bliver tyk - den må ikke koge.
Hæld den færdige creme i linseskallerne.
Pynt evt. med lidt flødeskum eller frugt.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ciabatta med tørgærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• OstesnurrerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• EmmatærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os