Logo

Linseskaller med karamel-nøddecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 linseskaller
1 dl sukker
75 g valnøddekerner
25 g smør
1 dl piskefløde
1 dl cremefraiche 38%
1 spsk sukker
 
Smelt sukkeret på en pande og tilsæt smør.
Lad det kogeop og tilsæt så valnøddekernerne.
Vend dem hurtigt rundt i karamellen og hæld det ud på et stykke bagepapir til afkøling.
Bland fløde, cremefraiche og sukker og pisk det stift.
Hak valnøddekaramellen groft med en kniv og vend den i cremen.
Fyld cremen i skallerne.
Pynt evt. med lidt karamel.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her