Logo

Linseskaller med æble-vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

8 linseskaller
2 - 3 æbler
1 dl sukker
1 stang vanilje
1/2 dl vand
100 g mascarpone-ost
 
Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i små tern.
Sæt æblerne over at koge med sukker, flækket vaniljestang og vand.
Når æblerne er møre, efter ca. 2 min., tages de af varmen og stilles til afkøling.
Mascarpone-osten røres lind, og den afkølede æblekompost vendes i.
Fyld cremen i skallerne.
Pynt evt. med lidt æble.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-nøddekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokostoppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i æblemost-geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os