Logo

Luftige Boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller

8 dl mælk
2 dl vand
2 dl olie (alm.madolie)
75 g gær
2 spsk sukker
2 tsk salt
ca. 1,5 kg hvedemel

Mælk og vand lunes i en gryde, og røres sammen med olien. Gær piskes i sammen med sukker og salt. Tilsæt ca. 1 kg hvedemel først, herefter lidt efter lidt. Dejen skal klistre lidt. Dejen skal hæve 20-30 min. Bollerne formes og sættes på plader, skal hæve ca. 15-20 min. på pladen. Bages 12-15 min. ved 200ºC. (Varmluftoven)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her