Logo

Luises koldhævede italienske boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fra hvedemel til brød - Mønsteropskrift
 
20 g gær
2 tsk salt
5 dl koldt vand
økologisk hvedemel:
melmængden er svingende, afhængig af meltype: fra 500 til 750 g
 
Brug en stor skål - dejen hæver voldsomt!
Opløs gæren i salt of tilsæt det kolde vand.
Rør melet i lidt ad gangen med en grydeske, indtil man næsten ikke kan røre rundt mere.
Dejen skal IKKE kunne æltes med hænderne.
Dæk skålen og stil den på køl, mini­mum 6, maximum 12 timer.
Rør dejen sammen med en spiseske og sæt den i "boller" på bagepapir med 2 skeer.
Bages i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 200ºC i varmluftovn, ved 250ºC i almindelig ovn.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mazarinkage med kartoflerKan også bages som Muffins i parpirsforme og bagetid er ca 15-20 min.
• Chokoladekage 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nemt brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mangomousse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os