Logo

Lunch med fetaost og spinat muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl hvedemel
2 dl grahamsmel
1 tsk oregano
2 tsk bagepulver
1 tsk bikarbonat
½ tsk salt
ev 1 dl reven parmesanost
3 æg
2 dl vand
2 dl yoghurt
1 dl olivenolie
200 g fetaost i tern
½ stor eller 1 lille squash
2 dl revet frisk spinat
20-24 soltørrede tomater
oliven

Bland alle tørre ingredienser samt den revne ost i en skål.
Pisk æggene. Bland med vand, youghurt og olie.
Rør de tørre ingredienser i uden at røre for meget.
Læg en klat smør i bunden af muffinsformen.
Tag ca halvdelen af fetaosten til at garnere med.
Smuldr resten og tilsæt en skive squash, spinat, en tomatskive og 3-4 oliven i hver form.
Fyld ¾ op med resten af dejen.
Garner med en bid ost, en skive squash, en tomatskive og nogle oliven.
Bag i 175°C ovn 25-30 minutter for de store og 15-20 minutter for de mindre.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her