Logo

Lune Pandebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g rugmel
2 1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk sukker
1 tsk groft salt
250 g hvedemel
1/4 l. mælk

Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål.
(hold lidt hvedemel lidt tilbage)
Tilsæt mælk og ælt dejen sammen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 6 portioner og rul dem ud til runde dejplader (ca. 20 cm. i diameter).
Smelt lidt af smørret på en pande (ca. 21 cm. i diameter).
Læg en dejplade på panden og bag den ved jævn varme, ca. 2 minutter på hver side.
Bag de øvrige dejplader på samme måde.
Pak efterhånden brødene ind i alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene lune til fx. en feta salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hotdogs brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JulebiscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet is med makron og vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os