Logo

Lune Pandebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 g rugmel
2 ½ tsk bagepulver
½ tsk sukker
1 tsk groft salt
250 g hvedemel
¼ l. mælk

Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål.
(hold lidt hvedemel lidt tilbage)
Tilsæt mælk og ælt dejen sammen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 6 portioner og rul dem ud til runde dejplader (ca. 20 cm. i diameter).
Smelt lidt af smørret på en pande (ca. 21 cm. i diameter).
Læg en dejplade på panden og bag den ved jævn varme, ca. 2 minutter på hver side.
Bag de øvrige dejplader på samme måde.
Pak efterhånden brødene ind i alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene lune til fx. en feta salat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her