Logo

Lynboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller - Smager bedst varme og ny bagte.

75 g smør
1 dl mælk
40 g gær
1 spsk sukker
1/2 tsk salt
1 æg
4 1/2 dl ( ca 275 g ) hvedemel

Smøret smeltes i en kasserolle, kom mælken i. Gæren smuldres ud i den lune væske. kom sukker, salt, æg og hvedemel i. Sæt bollerne på en bradepande og lad dem hæve et lunt sted i 15 minutter. Smør bollerne med et sammenpisket æg og bag dem i en varm ovn ved 200ºC i 10-12 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Romkugler af kageresterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Scones med hytteost ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os