Logo

Lynboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
75 g margarine eller smør
1 dl mælk
35 g gær
2 ½ spsk sukker
¼ tsk salt
1 æg -gem lidt
275 g hvedemel (4,5 dl)
3 spsk rosiner

Bagetid ca. 10 minutter ved god varme (200ºC).
Smør bagepladen med smør eller margarine. Smelt smørret.
Hæld mælken i. Kom gæren i dejfadet.
Rør den ud med mælkeblandingen.
Rør resten af delene i dejen. (Hold lidt æg tilbage til pensling).
Slå dejen godt i fadet. Sæt dejen på plade med to spiseskeer.
Stil pladen et lunt sted. Tænd for ovnen. God varme (200ºC).
Lad bollerne hæve 15 minutter.
Pensl dem med æg pisket sammen med ½ spsk vand.
Sæt pladen på midterste ovnribbe.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?