Logo

Lynboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g margarine eller smør
1 dl mælk
35 g gær
2 ½ spsk sukker
¼ tsk salt
1 æg -gem lidt
275 g hvedemel (4,5 dl)
3 spsk rosiner

Bagetid ca. 10 minutter ved god varme (200ºC).
Smør bagepladen med smør eller margarine. Smelt smørret.
Hæld mælken i. Kom gæren i dejfadet.
Rør den ud med mælkeblandingen.
Rør resten af delene i dejen. (Hold lidt æg tilbage til pensling).
Slå dejen godt i fadet. Sæt dejen på plade med to spiseskeer.
Stil pladen et lunt sted. Tænd for ovnen. God varme (200ºC).
Lad bollerne hæve 15 minutter.
Pensl dem med æg pisket sammen med ½ spsk vand.
Sæt pladen på midterste ovnribbe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her