Logo

Lynboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g margarine eller smør
1 dl mælk
35 g gær
2 1/2 spsk sukker
1/4 tsk salt
1 æg -gem lidt
275 g hvedemel (4,5 dl)
3 spsk rosiner

Bagetid ca. 10 minutter ved god varme (200ºC).
Smør bagepladen med smør eller margarine. Smelt smørret.
Hæld mælken i. Kom gæren i dejfadet.
Rør den ud med mælkeblandingen.
Rør resten af delene i dejen. (Hold lidt æg tilbage til pensling).
Slå dejen godt i fadet. Sæt dejen på plade med to spiseskeer.
Stil pladen et lunt sted. Tænd for ovnen. God varme (200ºC).
Lad bollerne hæve 15 minutter.
Pensl dem med æg pisket sammen med 1/2 spsk vand.
Sæt pladen på midterste ovnribbe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sesamboller med gaioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Guldkorns småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spelt-focacciaEt lækkert, italiensk brød til snack og som tilbehør til supper, gryderetter og salater....
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os