Logo

Lynhurtige speltboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl vand
2 spsk olie
1 tsk salt
40 g gær
200 g fuldkorns speltmel
350-400 g sigtet speltmel
 
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt olie, salt og hvedemel.
Rør det hele sammen til en klistret dej og kom endelig ikke mere hvedemel i - speltdej skal være meget klæbrig.
Rør dejen grundigt igennem og lad den hæve ca 15 min.
Sæt 10 boller på pladen og brug 2 skeer til at forme dem.
Bag bollerne ved 230°C midt i ovnen ca 15-18 min, til de er gyldne ovenpå.
Smager bedst lune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FlødekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød på surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GiftkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken melon og røde bær i Saint-AmourDen charmerende og forførende harmoni i en flaske Saint-Amour er i fuldendt samklang med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os