Logo

Lynkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g smør eller margarine
350 g sukker
6 æg
750 g flormel
1 tsk salt
18 g bagepulver
2 dl mælk

Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter de sammenpiskede æg tilsættes et ad gangen.
Melet sigtes sammen med salt og bagepulver, der irøres skiftevis med mælken.
Dejen hældes i en velsmurt bradepande og bages 3/4 -1 time.
100 g rosiner kan tilsættes.
Glasur af 300 g flormelis (eventuelt med kakao) smøres over kagen, når den er bagt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørdej 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronkage med blå birkesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Othellolagkage - pisket dejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muscovado-yoghurt iscreme med karamelspiralEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!