Logo

Lyst grovbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g hvedemel
500 g grahamsmel
71/2 dl vand
½ dl kærnemælk
1 spsk salt
20 g gær
10 g smør

Slå dejen op 12-20 timer før brødet skal bages.
Rør gæren ud i koldt vand og kærnemælk, tilsæt salt og ælt melet i.
Læg et vådt viskestykke over dejen og stil den til hævning i køleskab.
Ælt og form til et brød der efterhæver på bagepladen ved stuetemperatur i 1 time.
Pensl brødet med vand og bag det 1 time og 15 min. ved 160º.
Pensl skorpen på det varme brød med smørret.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin-nougatlagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Langtidshævet brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BorgmesterkransHer er opskriften på en lækkert stykke bagværk. Kransen er let at lave med et lækkert...
• Ananas med is og nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!