Logo

Lyst rugbrød med kommen til bagemaskine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
315 g vand
25 g smør
375 g hvedemel
120 g rugmel
30 g sukker
10 g salt
15 g polenta eller majsmel
5 g kommenfrø
30 g gær
 
Hæld ingredienserne i bagemaskinen i den rækkefølge der er anbefalet i instruktionsbogen, og sæt maskinen på normal bagning.
Dette brød er yderst velegnet til forsinket bagning, så det er frisk på morgenbordet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klistrede toffee pudding cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikanske pandekager til morgenmad 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sveskebrød GlutenfriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med Napoli-sauce + CrespellesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os