Logo

Lækker hindbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g hvedemel
100 g smør
50 g sukker
1 æg
50 g chokolade til pensling

creme:
1 1/2 dl mælk
1 dl fløde
2 æggeblommer
korn at 1/2 stang vanilje
30 g sukker
2 dl fløde til skum

Fyld
400 g hindbær

Ingredienserne til bunden arbejdes sammen :Rulles ud til tærteformen og bages i ovn på nederste rille 15 min. på 200°C
(fyld tørrede linser eller ris så den holdes ned).
Linserne fjerne og tærten bages 10 min. til.

Smelt chokoladen og pensl bunden godt.
Fløden piskes og stilles koldt.

Creme:
Kog mælk og fløde op pisk blommer, vaniljekorn og sukker sammen og tilsæt i mælkeblandingen kog ved svag varme til den tykner.

Afkøl og tilsæt den kolde piskede skum og fordel i tærtebunden fordel hindbær over cremen.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klejner uden smørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk æggehvidekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuvertboller bagt i form En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os