Logo

Mørdejstærte med mandelcreme og friske frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarte de fruits frais aux amandes - 6 personer

Mørdej:
125 g smør
100 g sukker
1 æg
250 g hvedemel

Glasering:
75 g abrikosmarmelade
Apricot brandy

Frugt:
250 g jordbær
Citronmelisse blade

Mandel creme:
125 g sukker
125 g smør
125 g mandelmel (afskallede blendede mandler)
2 æg

Mørdejen slåes sammen og sættes til hvile. Udrulles og lægges i smurt tærteform.

Mandelcreme: Melis røres med det bløde smør. Mandelmel tilsættes og herefter æggene.
Denne creme lægges oven på mørdejen og bages i middelvarm ovn, 175º i 30 min. til mørdejen er pæn lysebrun.
Belægges med friske frugter og pensles med abrikosmarmelade der er rørt med apricot brandy og pyntes med citronmelisse.

Anretning: Kan serveres med cremefraiche eller kold flødeskum. 

Frugter der er gode til denne tærte: Mango, jordbær, kiwi, ananas, hindbær, pocheret pære m.m.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her