Logo

Mørk kirsebærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 glas kirsebær
100 g mandler
100 g nøddekerner
200 g margarine
250 g sukker
6 æg
1 citron, reven skal heraf
1/2 tsk stødt kanel
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g mørk chokolade
kakao
sukker eller flormelis

Hæld kirsebærene i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Mal mandler og nødder.
Rør margerine og sukker godt sammen. Rør æggeblommerne i en ad gangen. Tilsæt citronsaft.
Bland kanel, hvedemel og bagepulver og vend det forsigtigt i sammen med mandler og nødder.
Smelt chokoladen, lad den svale og rør den i.
Pisk æggehviderne meget stive. Rør ca. 1/3 i dejen for at blødegøre den, og vend forsigtigt resten i.
Kom dejen i velsmurt springform (24-26 cm i diameter). Læg kirsebærene på dejen.
Bag kagen 1-11/4 time ved 175º.
Lad kagen blive kold.
Sigt et lag cacao over den kolde kage.
Læg en kageserviet (med huller) over og drys med sukker eller sigt flormelis over. Fjern servietten, så er der et fint mønster.
Fryse-egnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebærkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærparfait - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os