Logo

Müsli cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Müsli cupcakes

Hvis der er travlt om morgenen, er det en god ide at bage en portion af disse morgenmadsmuffins aftenen før.

 

12 cupcakes:

175 g finthakkede tørrede abrikoser

175 g müsli

250 g hvedemel

2 ½ tsk bagepulver

1 ¼ dl appelsinsaft

1 ¼ dl æblesaft

3 spsk vegetabilsk olie

100 g honning

1 æg, letpisket

 

Varm ovnen op til 175°C og smør en muffinform med 12 huller.

Bland abrikoser, müsli, mel og bagepulver i en skål med en ske. Stil det til side. Pisk appelsinsaft, æblesaft, olie, honning og æg i en stor skål med en elektrisk håndmikser.

Tilsæt melblandingen til æggeblandingen og rør, til det er næsten blandet.

Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip kagerne ud og lad dem køle af på en rist.

Opbevar cupcakes i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Müslicupcakes med fersken

Følg basisopskriften. Erstat abrikoserne med 175 g tørrede ferskner.

 

Müslicupcakes med kokos

Følg basisopskriften. Tilsæt 4 spsk kokosmel til de tørre ingredienser.

 

Müslicupcakes med  ahornsirup

Følg basisopskriften. Erstat honning med 100 g ahornsirup.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?