Logo

Müsli Grovbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl økologisk kærnemælk
25 g gær
1/2 tsk salt
250-300 g hvedemel
50 g müsli
3 dråber olie
 
Müslien blendes sammen med kærnemælken.
Kærnemælken og müslien varmes op til ca. 30ºC (håndvarm).
Gæren opløses i blandingen.
Der tilføres ca. 150 g af melet og der røres kraftigt i blandingen.
Salt tilføres.
Yderligere hvedemel tilføres, og der æltes indtil man har en jævn dej.
(må ikke være for tør).
En brødform smøres med 3 dråber olie.
Dejen formes så den passer med bunden af formen og lægges heri.
Dej og form sættes til hævning et lunt sted i ikke mindre end 2 timer.
Ovnen forvarmes til 225ºC.
Den hævede dej smøres med kærnemælk.
Dejen bages i ca. 25-30 minutter, til brødet er gyldent.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KagefigurerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleboller med græskarkernerRevet æble og havregryn gør bollerne dejligt saftige. Nyd dem til morgenmad, mellemmåltid...
• KnepkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær GranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os