Logo

Madam Nielsens æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g margarine
4 æg
250 g sukker
1 dl fløde
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2-4 madæbler
tesukker
stødt kanel

Margarine, æg og sukker røres skummende.
Fløden røres i skiftevis med melet, der er blandet med bagepulver og dejen hældes i en lille smurt bradepande.
Skrællede æbler deles i kvarte uden kernehuse.
De skæres let i både og lægges oveni dejen.
Kagen drysses med tesukker og kanel og bages ca. 35 min. ved 200°C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderkage 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BirkesruderPrøv disse birkesruder med ymer og grahamsmel til morgenmad eller til teen eller kaffen en...
• Lækre nemme ckokolademuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os