2 dl  hvedemel 
1 dl  grahamsmel 
2 dl  mælk 
1 dl  vand 
2 æg 
½ tsk  urtesalt 
 olivenolie til stegning 
  
Fyld: 
2 løg
2 fed hvidløg 
½ aubergine
½ squash 
4 tomater 
 olivenolie 
 timian 
½ spsk  friskhakket mynte
1 spsk  friskhakket basilikum 
1 dl  vand 
1 spsk  citronsaft 
 salt
 peber 
100 g  revet ost 
 parmesanost 
Fyld: 
Grønsagerne skylles. 
Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med havsalt og udvandes i ca. 15 min. 
Duppes tørre med køkkenrulle. 
Aubergine og squash skæres i mindre tern 
Løgene pilles og hakkes fint 
Tomaterne skæres i både 
Løg og hvidløg klares i olivenolie i ca. 2 min. 
Aubergine, squash og tomater tilsættes og svitses med ca. 2 min. 
Vand, mynte, timian og basilikum tilsættes og koger for svag varme i ca. 10 min. under låg.  
Smages til med salt, peber og citronsaft. 
Pandekager:
Ovnen forvarmes til 200°C 
Æg, hvedemel, væde og salt piskes sammen. 
Kom lidt olie på en varm pande. 
Tilsæt ca. 1 dl af dejen og drej panden, så dejen bliver fordelt. 
Bages så pandekagen er lysebrun og vendes. 
Fyldet fordeles på pandekagen og rulles sammen. 
Lægges i et smurt ovnfast fad, drysses med revet ost og parmesanost. 
Bages i ca. 15 min. til osten er gylden.