Logo

Madpandekager med grønsagsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
2 dl mælk
1 dl vand
2 æg
½ tsk urtesalt
olivenolie til stegning

Fyld:
2 løg
2 fed hvidløg
½ aubergine
½ squash
4 tomater
olivenolie
timian
½ spsk friskhakket mynte
1 spsk friskhakket basilikum
1 dl vand
1 spsk citronsaft
salt
peber
100 g revet ost
parmesanost

Fyld:
Grønsagerne skylles.
Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med havsalt og udvandes i ca. 15 min.
Duppes tørre med køkkenrulle.
Aubergine og squash skæres i mindre tern
Løgene pilles og hakkes fint
Tomaterne skæres i både
Løg og hvidløg klares i olivenolie i ca. 2 min.
Aubergine, squash og tomater tilsættes og svitses med ca. 2 min.
Vand, mynte, timian og basilikum tilsættes og koger for svag varme i ca. 10 min. under låg.
Smages til med salt, peber og citronsaft.

Pandekager:
Ovnen forvarmes til 200°C
Æg, hvedemel, væde og salt piskes sammen.
Kom lidt olie på en varm pande.
Tilsæt ca. 1 dl af dejen og drej panden, så dejen bliver fordelt.
Bages så pandekagen er lysebrun og vendes.
Fyldet fordeles på pandekagen og rulles sammen.
Lægges i et smurt ovnfast fad, drysses med revet ost og parmesanost.
Bages i ca. 15 min. til osten er gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her