Logo

Magdalenatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
4 æggehvider
2 1/2 dl sukker

Fyld:
100 g smør
100 g god mørk chokolade
2 tsk kaffepulver
3/4 dl sukker
2 æggeblommer
1/2 dl madeira

Garnering:
3 dl piskefløde
1/2 dl ristede mandelflager

Beklæd en form til lagkagebunde med smurt bagepapir.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend sukkeret i skummet.
Bred 1/3 del af dejen ud i formen og bag den ved 150°C på
nederste rille i ca 25 min, så bundene bliver sprøde og får farve.
Gentag dette 2 gange, så du får i alt 3 marengsbunde.
Kom fedtstofffet i en skål og stil den i vandbad i en kasserolle.
Kom chokoladen i i mindre stykker og varm den, til den smelter.
Tag skålen op ad vandet og rør rundt, så blandingen køler.
Tilsæt kaffepulver, sukker, æggeblommer og madeira.
Rør massen jævn og glat og lad den blive helt kold.
Bred chokoladecremen på to af bundene.
Læg dem sammen og dæk med den tredje bund.
Pisk fløden til skum bred det over tærten og drys med ristede mandelflager.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focacciabrød med urterTag tiden til at bage et focacciabrød med urter og brug det til madpakken eller spis det...
• Runde rugkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grahamsbrød2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Trækketid: 20-25 min. Hævetid, i alt: ca. 1 time...
• Figengratin med gedeost og citronmelisseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os