Logo

Mager æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g æbler, gerne syrlige
3 æg
225 g sukker
2 spsk kanel
1 spsk vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 dl letmælk
 
Æblerne skrælles, skæres i tynde skiver og lægges i bunden af bradepande/ovnfast fad.
Æg og sukker piskes meget - alle de tørre ingredienser tilsættes og til sidst mælken.
Dejen hældes over æblerne og bager ca 1 time ved 185-200°C.

 
Tips: der kan serveres et magert surmælksprodukt fx. cremefraiche til, smagt til med vanilje og evt sukker eller sødestof.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkebrød Skinkebrød smager godt til suppe og grønsagsretter. Tilberedningstid: 25 min....
• Gulerodskage med valnødder og chokoladeovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkage De LuxeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherry fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os