Logo

Majspandekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl vand
125 g majsmel (groft anbefales)
25 g smør
25 g gær
½ dl lunkent vand
1 ½ tsk salt
⅓ tsk peber
250 g hvedemel
 
Vandet bringes i kog. Majsmelet drysses i, rør rundt til det er en stiv grød. Rør smørret i og stil det hen til det er lunkent.
Udrør gæren i den ½ dl vand.
Tilsættes grøden og æltes meget grundigt.
Tilsæt hvedemel til dejen holder op med at klæbe.
Stilles til hævning gerne 3-4 timer.
Slå dejen ned og rul den ud til en gammel 1-krones tykkelse.
Stik ud i cirkler ved at ridse rundt om en stor desserttallerken.
Lægges på panden i meget varm olivenolie og bages gylden på begge sider.
Pandekagerne kan evt. fyldes med lidt af hvert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her