Logo

Majspandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2.5 dl hvedemel
2.5 dl majsmel
4 æg
6.5 dl mælk
salt
margarine til stegning
 
Ingredienserne blandes sammen med håndmixer.
Dejen hviler min. 30 minutter.
En pande varmes godt op, og en klat margarine smeltes, hvorefter der
hældes en del af dejen på, så det lige dækker panden.
Steges nogle minutter på hver side.
 
Tips: Kan serveres med marmelade, sukker eller sirup. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her