Logo

Majspandekager 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

80 g majsmel
90 g hvedemel
1/2 tsk groft salt
2 æg
3 dl mælk
50 g smeltet afkølet smør
1 1/2 dl majskerner fra ds
 
Bland majsmel, hvedemel og salt sammen og pisk æg og mælk i lidt efter lidt. Tilsæt smør og majskerner.
Lad dejen hvile tildækket og koldt i ca. 1 time.
Bag pandekagerne i en teflonpande (ca. 14 cm i diameter) og hold dem varme.
Fyld kan evt. være en salat med skinkestrimler eller bacon.

Hertil en hvid dressing.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosrabarberkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinkage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i yoghurtcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os