Logo

Makron- og rabarbertærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
125 g smør
125 g sukker
1 heltæg
100 g smuttede, hakkede mandler
60 g hvedemel
1/4 tsk bagepulver

Fyld:
350 g rabarberstilke
125 g sukker
1 tsk vaniljesukker
Flødeskum af 2 dl piskefløde
1 tsk sukker

Smørret røres blødt. Sukkeret drysses i. Ægget tilsættes. Mandlerne blandes i. Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst. Halvdelen af dejen bredes ud i bunden og lidt op af siden på en rund, smurt tærteform.
Fintsnittede rabarber drysses med sukker og vaniljesukker og lægges i midten. Resten af dejen trækkes ud over frugten. Tærten bages i forvarmet ovn 1/2 time ved 225 º. Den vendes forsigtigt ud af formen og serveres lunken med letsødet flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RugflutesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gode luftige bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Smuldrekage med rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risalamande 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os