Logo

Makronbradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

800 g sukker
12 æg
500 g smør
500 g hvedemel
500 g makroner
 
Æg og sukker piskes sammen
Smør smeltes og blandes i sammen med hvedemel og knust makron.
Stor bradepande dækkes med bagepapir
Bages i alm. ovn på 200°C og ca. 40 min.

Stik efter med pind om den er færdig. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelflan fra AlsaceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblemarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosrederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og creme i glasDe friske jordbær og den intense jordbærpuré går op i en højere enhed med den fede creme....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!