Logo

Makronbradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g sukker
12 æg
500 g smør
500 g hvedemel
500 g makroner
 
Æg og sukker piskes sammen
Smør smeltes og blandes i sammen med hvedemel og knust makron.
Stor bradepande dækkes med bagepapir
Bages i alm. ovn på 200°C og ca. 40 min.

Stik efter med pind om den er færdig. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her