Logo

Makronbunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
70 g mandler
2 1/2 æggehvide
15 g melis
120 g flormelis

Skold, smut og hak mandlerne fint.
Pisk æggehviderne stive med melis, fold forsigtigt de finthakkede mandler og flormelis i.
Smør dejen ud på bagepapir i 2 cirkler med samme omkreds som
springformen.
Bag dem i ca. 25 minutter ved 180°C.
Makronen skal være blød indeni, men sprukken udenpå når den tages ud af ovnen.
Løft bagepapiret af pladen og over på et koldt opvredet viskestykke,
så bliver det lettere at få bundene af papiret.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SmørrebrødskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havregryns/chokolade småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Store scones til CamembertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Slør til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os