Logo

Mandelappelsinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
45 g fintrevet daggammelt brød minus skorpe
200 g sukker
100 g mandler
210 ml majsolie
4 æg
1 citron
2 appelsiner
1 1/2 tsk bagepulver

Sirup:
Saften af citrusfrugterne
85 g sukker
3 nelliker
2 kanelstænger

Mandler, skallen af appelsin og citron, brødkrummer, bagepulver og sukker blendes sammen. Tilsæt æg og olie. Kog ingredienserne til siruppen i ca. 20 minutter til det tykner ganske lidt. Bages i 40 min. ved 180°C. Prik den bagte kage og siruppen hældes over. (Kan holde sig op til 1 uge - vinder i smag efter et par dage).

Server for eksempel med græsk "style" yoghurt eller lad en dansk yoghurt dryppe af natten over i et kaffefilter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Malenes brandepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burgerboller med kærnemælkDisse burgerboller, der blandt andet indeholder kærnemælk og rugmel, er nemme at lave og...
• Morgenbrød i metermålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Licorice Parfait with Lime SyrupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os