Logo

Mandelbrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g smør
125 g smuttede, finthakkede mandler
75 g flormelis (ca. 1 1/2 dl)
1/2 spsk hvedemel
1 1/2 spsk piskefløde

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt mandler, flormelis, hvedemel og piskefløde og bring det i kog ved jævn varme og under omrøring.
Tag gryden af varmen.
Tegn en firkant (ca. 20 x 24 cm) på et stykke bagepapir.
Læg det på en plade og fordel halvdelen af dejen i firkanten.
Bag mandelkagen midt i ovnen.
Lad kagen køle af på bagepapiret på en bagerist.
Bag den anden mandelkage på samme måde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskelagkage - 27 fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roulade med citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte pandekager med oksekød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk brødpuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!