Logo

Mandelkranse - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100-150 g æblemos
500 g mandler
2 æggehvider
2 tsk sødemiddel
1-2 tsk mandelessens
overtrækschokolade
 
Æblemosen laves af 2-3 æbler i tern, som koges i lidt vand.
Sødemiddel tilsættes efter smag.
Mandlerne smuttes og males meget fint.
Alle ingredienserne æltes sammen.
Ringene formes med fingrene og lægges på kransekageforme eller ringe
lavet af stift papir.
8-10 ringe i alt.
Ringene trykkes let, så de danner en ”tagryg”.
Ringene bages midt i ovnen ved 175ºC i 13-15 minutter.
Ringene afkøles og pyntes med overtrækschokolade.
Ringene lægges så de danner en kransekage.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her