Logo

Mandelkurve

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g mandler
100 g smør/margarine
1 ½ dl sukker
3 spsk hvedemel
1 ½ spsk lys sirup

Fyld:
Flødeskum evt. med chokoladestykker eller bananskiver

Mandlerne skoldes og smuttes, herefter hakkes de mandler fint.
Rør alle ingredienserne sammen i en gryde.
Lad massen simre et par min. under stadig omrøring.
Kom ca. ½ dl dej til hver kurv, på en plade med bagepapir.
Læg ikke flere end 2 -3 stk på pladen, og lad dem have god afstand.
Bages midt i ovnen i 4 - 5 min ved 200° til de er gyldne.
Lad dem køle lidt af. Brug en paletkniv til at løsne kagerne fra papiret.
Tryk hver kage ned over en omvendt stor kop eller en lille form og bøj dem.
Lad dem hænge til de er helt kolde.
Kom fyldet i lige før servering.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?