Logo

Mandellagkage med nougatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æg
125 g sukker
100 g smuttede hakkede mandler
100 g hvedemel
½ tsk bagepulver
rasp
 
Fyld:
2 ½ dl piskefløde
200 g blød nougat
reven chokolade til pynt
 
Æg og sukker piskes skummende, mandler, hvedemel og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i.
Kommes i en smurt raspdrysset springform og bages ca. ¾ time ved 170ºC. Afkøles og flækkes, så der bliver 2 bunde.
Fyld:
Nougaten blødgøres (evt. i mikroovn) og røres cremet.
Fløden piskes og røres lidt efter lidt i nougaten.
Halvdelen af cremen lægges mellem bundene, og resten lægges øverst. Reven chokolade drysses over.
Stilles koldt et par timer før serveringen. Kan fryses. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?