Logo

Mandelmakroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
småkager

100 gram mandler, med/uden skal
250 gram sukker
æggehvide

Blend mandler og sukker grundigt og blend derefter videre med så meget æggehvide at massen er lind og har konsistens som havregrød. Sæt massen på bageplader, belagt med bagepapir strøet over med sukker, og bag 6-8 minutter ved 200ºC til kagerne er faste, men stadigt bløde indeni.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Makron- og rabarbertærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mokkacreme 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam i tomat + Kinesisk ferskenkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os