Logo

Mandelmakroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
småkager

100 gram mandler, med/uden skal
250 gram sukker
æggehvide

Blend mandler og sukker grundigt og blend derefter videre med så meget æggehvide at massen er lind og har konsistens som havregrød. Sæt massen på bageplader, belagt med bagepapir strøet over med sukker, og bag 6-8 minutter ved 200ºC til kagerne er faste, men stadigt bløde indeni.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mokkacreme 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med smørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• blommecrumble bagt- 5 g fedtLækker dessert, der for eksempel kan spises i blommers højsæson i august og september. Og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os