Logo

Mandelrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skærekage

125 g plantemargarine
125 g sukker
3 æg
1 tsk mandelessens
½ tsk bagepulver
100 g hvedemel
50 g rismel
50 g overtrækschokolade

Margarine og sukker røres sammen. Æggene røres i. Mandelessens tilsættes. Hvedemel og bagepulver blandes, og tilsættes. Smør randformen godt, og fyld dejen i. Stil randen i ovnen på næstnederste rille. Bag ved 200° i ca. 25 min. Tag den ud af ovnen og løsn den forsigtigt i kanten. Vend randen ud på bageristen. Smelt chokoladen. Overtræk kagen, når den er kold.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?