Logo

Mandelrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekage

125 g plantemargarine
125 g sukker
3 æg
1 tsk mandelessens
1/2 tsk bagepulver
100 g hvedemel
50 g rismel
50 g overtrækschokolade

Margarine og sukker røres sammen. Æggene røres i. Mandelessens tilsættes. Hvedemel og bagepulver blandes, og tilsættes. Smør randformen godt, og fyld dejen i. Stil randen i ovnen på næstnederste rille. Bag ved 200° i ca. 25 min. Tag den ud af ovnen og løsn den forsigtigt i kanten. Vend randen ud på bageristen. Smelt chokoladen. Overtræk kagen, når den er kold.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mini-lagkager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med guf En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde chokolade kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengsbunde med jorbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os