Logo

Mandelrand med mokkaovertræk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g smuttede mandler
200 g sukker
4 æggehvider
1 knsp salt
smør og rasp til formen
Overtræk og pynt:
1 dl piskefløde
2 tsk frysetørret kaffe
100 g hakket mørk chokolade


Mandlerne hakkes fint og blandes med 150 g sukker.
Æggehviderne piskes stive med salt og resten af sukkeret og mandel-sukkermassen vendes i.
Dejen kommes i en smurt og raspdrysset form og bages i en 200°C varm ovn i ca. 35 min.
Den bagte kage afkøles.
Til overtrækket koges fløden op med frysetørret kaffe og den finthakkede chokolade røres i.
Cremen skal være ensartet.
Afkøl overtrækket til det har en glasuragtig konsistens og bred det over kagen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?