Logo

Mandelskorper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl mandler
100 g smør
1 dl sukker
2 æg
4 dl hvedemel
1 tsk bagepulver

Hak mandlerne groft.
Rør fedtstof og sukker luftig i en skål.
Tilsæt æggene, et ad gangen, samt mandler og hvedemel blandet med bagepulver.
Arbejd dejen hurtig sammen.
Del den i tre dele og rul hver del ud til en længde.
Læg dem på en smurt plade og tryk dem lidt til.
Bages ved 225°C på midterste rille i ca 10-12 min.
Lad længderne køle noget på pladen.
Skær dem derefter i 2 cm brede stykker på skrå.
Lad dem eftertørre i ovnen ved 100°C i ca 1 ¼ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her