Logo

Mandelskorper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl mandler
100 g smør
1 dl sukker
2 æg
4 dl hvedemel
1 tsk bagepulver

Hak mandlerne groft.
Rør fedtstof og sukker luftig i en skål.
Tilsæt æggene, et ad gangen, samt mandler og hvedemel blandet med bagepulver.
Arbejd dejen hurtig sammen.
Del den i tre dele og rul hver del ud til en længde.
Læg dem på en smurt plade og tryk dem lidt til.
Bages ved 225°C på midterste rille i ca 10-12 min.
Lad længderne køle noget på pladen.
Skær dem derefter i 2 cm brede stykker på skrå.
Lad dem eftertørre i ovnen ved 100°C i ca 1 ¼ time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MandelsmåkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chapatti brød basisChapati brød er super simple indiske fladbrød. Der skal nemlig kun bruges tre...
• Mors kardemommebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lime-sorbet med Chartreuse-råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!