Logo

Mandelstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mandelstænger

 

- drik en »stanglækker« smoothie til stængerne.

 

# Ingredienser:

250 g koldt smør

250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)

5 spsk sukker

75 g finthakkede smuttede mandler

Pynt: 1 sammenpisket æg og perlesukker

*

 

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i hvedemelet.

Tilsæt sukker og mandler og saml hurtigt dejen.

Læg den tildækket og koldt i nogle timer.

 

Tril dejen ud i lillefingertykke stænger - ca. 4 cm lange.

Læg stængerne på bagepapir eller smurt bageplade.

Pensl med æg og drys med perlesukker.

Bag mandelstængerne øverst i ovnen ca. 7 min. ved 200 °C.

 

 

Energiindhold pr. »stang«: 805 kJ
Energifordeling: Protein: 5%, Kulhydrat: 35%, Fedt: 60%

Fryseegnet: Nej, Tilberedningstid: 60+ min

 


 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Florentiner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede cookies med solsikkekernerSkønne kager til børn og barnlige sjæle udelad ingefæren, hvis nogen er "kræsne". Vær...
• SveskesnitterNemme grove og søde snitter. Smuldredejen bruges både som bund og topping. Lækkeri
• Ovnstegte KanelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os