#
1 ps. Dr. Oetker Chokodråber 
250 g hvedemel 
½ tsk  bagepulver 
50 g kokosmel 
150 g rørsukker 
1 æg 
125 g blødt smør eller margarine 
1 tsk  vaniljesukker
*
  
Bland hvedemel og bagepulver og si det i en skål. 
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det med en mixer (dejkroge) - først på laveste, dernæst på højeste trin - til en glat dej. 
Pak dejen i alufolie og stil den i køleskab mindst i 30 min. 
Rul den ud på et meldrysset bord, udstik stjerner og læg dem på en bageplade med bagepapir.  
Bages i ca. 14 min. ved ca. 180 °C (forvarmet) eller Varmluft: 160 °C (forvarmet) 
Træk bagepapiret med de færdigbagte stjerner over på en bagerist og lad dem afkøle. 
Smelt kageglasuren efter anvisningen og stænk stjernerne.
Småkagerne kan max. holde sig 3 uger.