Logo

Mandeltærte med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
300 g marcipan
3 æg
2 dl hvedemel
100 g smeltet smør
Glasur:
1 pose mandelspåner
50 g god chokolade
syltet appelsinskal
reven skal og saft af 1 appelsin

Riv marcipanen groft.
Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt marcipanen.
Pisk det let og luftigt.
Tilsæt hvedemel, smeltet fedtstof og reven appelsinskal og hæld dejen i en smurt og raspet springform.
Bages på miderste rille ved 175°C i ca 35 min.
Lad kagen køle nogle min inden du lægger den på et serveringsfad. Hæld appelsisaften over og lad den køle helt.
Læg mandlerne på en plade og rist dem i ovnen i ca 5 min.
Smelt chokoladen i vandbad.
Bred chokoladen over kagen og drys med syltet appelsinskal og ristet
mandler.
Lad kagen stå koldt så chokoladen stivner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FastelavensbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rababertærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk smørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée med clementinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!