Logo

Mandeltærte med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej/Bund:
200 g hvedemel
100 g smeltet smør
50 g flormelis
1 æggeblomme
evt. lidt vand
Fyld:
2 dl mosede hindbær med sukker eller hindbærmarmelade
50 g smeltet smør
50 g sukker
Reven skal og saft af  ½ citron (kan undlades)
150 g mandler
 
Tænd ovnen på 180°C, varmluft
Saml dejen til mørdej og rul den ud, så den kan beklæde en tærteform.
Forbag den i 10 min på 180°C med alufolie langs kanten så dejen ikke glider ned (kan undlades)
Smør hindbærrene på bunden, blend mandlerne som du selv ønsker dem, og rør dem så med resten af ingredienserne, som så kommes ovenpå hindbærrene.
Bages i 30-40 min, midt i ovnen på 180°C.
Tærten kan serveres med hindbærsorbet som dessert eller som kage til kaffen med flødeskum på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her