Logo

Mandeltærte med jordbærfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Bund:
200 g marcipan
2 æg
1 dl cremefraiche
1/2 dl hvedemel
1/2 tsk bagepulver

Fyld:
1 kg jordbær
1 1/2 dl ribsgele + 2 spsk vand

Indstil ovnen på 175°C.
Riv marcipanen fint, tilsæt æg og cremefraiche og rør det sammen. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i marcipanblandingen.
Hæld dejen i en smurt tærteform, ca. 20 cm.
Bag tærtebunden i ca. 30 min., til den har taget pænt farve.
Lad den afkøle.
Rens jordbærrene og læg dem tæt sammen på tærtebunden.
Kom gele og vand i en tykbundet gryde og smelt det sammen ved svag varme.
Lad blandingen køle af, til den er næsten stiv, inden den bredes ud over
bærrene.
Stil den i køleskab til geleen er stivnet helt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.