Logo

Mangopuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 moden mangofrugt
3 dl sukkerlage
1 dl tør hvidvin
Eventuelt lidt citronsaft

30 gram kagepulver rørt med 1,5 dl mælk og 200 gram mangopuré.
Til sidst røres 2 udblødte smeltede husblas blade i cremen.

Mangopure:
Blend mangofrugten med sukkerlagen, sigt og smag til med hvidvin og eventuelt citronsaft.
Puréen hældes på iskolde tallerkener, inden nøddekurven og isen kommes på.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?