Logo

Mangopuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 moden mangofrugt
3 dl sukkerlage
1 dl tør hvidvin
Eventuelt lidt citronsaft

30 gram kagepulver rørt med 1,5 dl mælk og 200 gram mangopuré.
Til sidst røres 2 udblødte smeltede husblas blade i cremen.

Mangopure:
Blend mangofrugten med sukkerlagen, sigt og smag til med hvidvin og eventuelt citronsaft.
Puréen hældes på iskolde tallerkener, inden nøddekurven og isen kommes på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PostejdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flûtes - De ægte franske flûtes3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 15 min. Hævetid, i alt: 3 timer. Bagetid: 15-20 min....
• Rugbrød bagt med surdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer i DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os