Logo

Marcipan-pæretærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g hvedemel
75 g smør
1/2 tsk salt
1 tsk sukker
3/4 dl cremefraiche
Fyld:
3-4 skrællede pærer i både
200 g revet marcipan
2 æg
30 g hvedemel
40 g sukker
2 dl kaffefløde

Dejen æltes sammen og stilles i køleskabet ca. 1/2 time.
Rulles ud og kommes i en smurt tærteform.
Forbages ved 180°C i 10-15 min. Afkøles lidt.
Æg, hvedemel, sukker og fløde piskes sammen, marcipanen vendes i.
Pæreskiverne lægges i den forbagte bund.
Æggeblandingen hældes hen over.
Bages ved 180°C 30-35 min. til tærten er gylden.
Serveres lun med flødeskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstegreneTilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 1¼ time Bagetid: ca. 15 min. Fryseegnet....
• Egoistens kastaniekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pottebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os