Logo

Marcipan-pæretærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g hvedemel
75 g smør
1/2 tsk salt
1 tsk sukker
3/4 dl cremefraiche
Fyld:
3-4 skrællede pærer i både
200 g revet marcipan
2 æg
30 g hvedemel
40 g sukker
2 dl kaffefløde

Dejen æltes sammen og stilles i køleskabet ca. 1/2 time.
Rulles ud og kommes i en smurt tærteform.
Forbages ved 180°C i 10-15 min. Afkøles lidt.
Æg, hvedemel, sukker og fløde piskes sammen, marcipanen vendes i.
Pæreskiverne lægges i den forbagte bund.
Æggeblandingen hældes hen over.
Bages ved 180°C 30-35 min. til tærten er gylden.
Serveres lun med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastalavnsboller Sønderjyske HedevigerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Quinoa-boller med ostQuinoa-mel smager lidt af ærter og er en god og sund variation at bage med. Bollerne er...
• Fransk ostepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os