Logo

Marcipan-pæretærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g hvedemel
75 g smør
½ tsk salt
1 tsk sukker
¾ dl cremefraiche
Fyld:
3-4 skrællede pærer i både
200 g revet marcipan
2 æg
30 g hvedemel
40 g sukker
2 dl kaffefløde

Dejen æltes sammen og stilles i køleskabet ca. ½ time.
Rulles ud og kommes i en smurt tærteform.
Forbages ved 180°C i 10-15 min. Afkøles lidt.
Æg, hvedemel, sukker og fløde piskes sammen, marcipanen vendes i.
Pæreskiverne lægges i den forbagte bund.
Æggeblandingen hældes hen over.
Bages ved 180°C 30-35 min. til tærten er gylden.
Serveres lun med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Påskebrød med sennep, timian og nødderDette er et godt bud på et brød, som kan laves aftenen før du skal bruge det, og som et...
• FougasseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rundstykker 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med mandler og marengslåg 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!