Logo

Marcipanroser og marcipanblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
marcipan
frugtfarve
 
Ælt gul frugtfarve i 2/3 af massen og grøn frugtfarve i resten.
Marcipanroser:
Tril kugler med en diameter på ca. 2,5 cm.
Rul dem ud i korte ”pølser” og rul dem igen ud i ca. 1,5 mm tykkelse
mellem to stykker plastic.
Skær stykket igennem på langs og form hver del i hånden til en rose, så
rosens top er er den ujævne kant.
Rul stykket sammen og form samtidig rosen ved, at overkanten et par
steder bukkes om.
Skær roserne til i bunden.
Marcipanblade:
Form små kugler af den grønne marcipan og spids dem til.
Pres dem i form mellem to stykker plastic.
Brug fingeren og lad spidsen være bladets stilk.
Tegn bladenes årer med en kniv gennem plasticen.
 
Lad marcipanfigurerne tørre 1-2 timer på bagepapir, inden de limes fast
til hjertekagen med lidt æggehvide, brug evt. fingeren eller en pensel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fjeldstuens vafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Roulade med Italiensk marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fynske klatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk plumbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os