Logo

Marcipanroser og marcipanblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
marcipan
frugtfarve
 
Ælt gul frugtfarve i ⅔ af massen og grøn frugtfarve i resten.
Marcipanroser:
Tril kugler med en diameter på ca. 2,5 cm.
Rul dem ud i korte ”pølser” og rul dem igen ud i ca. 1,5 mm tykkelse
mellem to stykker plastic.
Skær stykket igennem på langs og form hver del i hånden til en rose, så
rosens top er er den ujævne kant.
Rul stykket sammen og form samtidig rosen ved, at overkanten et par
steder bukkes om.
Skær roserne til i bunden.
Marcipanblade:
Form små kugler af den grønne marcipan og spids dem til.
Pres dem i form mellem to stykker plastic.
Brug fingeren og lad spidsen være bladets stilk.
Tegn bladenes årer med en kniv gennem plasticen.
 
Lad marcipanfigurerne tørre 1-2 timer på bagepapir, inden de limes fast
til hjertekagen med lidt æggehvide, brug evt. fingeren eller en pensel.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?